Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВПроф. Велислав Минеков, който е сред основателите на

...
Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВПроф. Велислав Минеков, който е сред основателите на
Коментари Харесай

Проф. Минеков: Ако Борисов спечели, ще бъде пометен, а вероятно и съден до последно

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: 7/8 ТВ

Проф. Велислав Минеков, който е измежду създателите на " Отровното трио ", счита, че за самия Бойко Борисов няма да е добре да бъде извоюван четвърти мандат на държавното управление му. 

" Лош сюжет ще е в случай че се стигне до парламентарно единение за национално избавление, в което Българска социалистическа партия, обричайки се, да се съгласи да ръководи дружно с ГЕРБ. Нека Българска социалистическа партия да се подготвят след този си жест да изчезнат вечно. Очаквам всеобщо имитация на изборите, ниско гласоподаване, доста невисок избор в чужбина, като се изключи Турция. Страхът пази лозето на ръководещите. Самият Борисов е обезпокоен. Освен да кара с джипката, той не смее да се прибере. Четири месеца не се беше прибирал в София. Той е жертван, такова държавно управление няма да има. Ще има мъка. Ако той завоюва, е изгубен вечно в най-къс период. Той ще бъде затрит тогава. По-добре да не печели, не го поучавам. Ще бъде затрит и аз мисля, че този път националното неодобрение ще му каже цялата истина. Не единствено партиите. Това би било огромно злощастие за него самия. Този път той няма да бъде постепенно пропуснат. Ще бъде изметен, а евентуално ще бъде и съден до последно ", сподели Минеков в предаването " Крум Савов Live " по " 7/8 ТВ ". 
" Уви, даже до момента в който бяха митингите ние не показахме, че сме сговорна тайфа, а можехме да бъдем. Мнозина избраха да живеят в своята бедност като нещо несъмнено. Аз пребивавам с помощта на чужбина, а не на България. И тук преподавам, само че занаятът е подобен, че оставам жив отвън страната ", разяснява той.
" Николай Хаджигенов и Арман Бабикян са обречени на благополучие, аз избирам персоналното си злощастие. (смее се). Няма да стане по този начин по единично. Надявам се на обединяване на всички, които съставляват тази отвън парламентарна група, другояче няма да стане. Малко ми е необичайно това име " Изправи се, Мутри, вън ". Че ни ръководят мутри това е реалност. Тези хаирсъзи би трябвало да си вървят, те ни поробиха със своя възмутителен обир, върховете по корупция, унищожено медийно и персонално пространство. Те имат задоволително кураж да посегнат на всеки. Най-малкото могат да ви уволнят ", съобщи Минеков.
" Аз съм настрана, искам триумф на моите другари. Чуваме се. Причините за това, че не съм с сътрудниците ми няма да ги споделя. Аз се надявам на нещо положително, само че не се случва с подозрителност, а с подадена ръка. Не е мъчно, не боли. Ако ви боли, забравете за болката, направете го. Скъсайте парче месо, това е, би трябвало да се направи нещо. Протестите трябваше да спрат в един миг. Изморихме се. Много хора се уплашиха, бяха застрашени или пък се стреснаха от пандемията, което е обикновено. Бил съм там 116 дни подред. Вие си мислите, че аз през целия ден си правя нещо и ходя на площада в 18 ч. Не е по този начин. Всичко почваше рано сутринта, наговаряме се кой какво да прави, кой ще е за шатрите, кой ще е за вода, кой ще нахрани протестиращите, каква ще е музиката. И това е всеки ден ", разкри професорът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР